Openingstijden kerst

In de maand december hebben we gewijzigde openingstijden. Maak op tijd uw afspraak zodat u op en top aan het kerstdiner kan aanschuiven.

Maandag 24 december zijn we ook in de ochtend open, dus van 09.00 - 18.00 staan we met het hele team voor u klaar.

Beide kerstdagen en donderdag 27 december zijn we gesloten. Vrijdag 28 december kunt u vanaf 08.30 uur weer bij ons terecht.

Oudejaarsdag zijn we om 16.00 uur gesloten. 2 januari zijn we ook gesloten.

Wij wensen u fijne feestdagen.

December duur? Niet bij Turnaround?

In de maand december geven we flinke kortingen op verzorgingsproducten voor huid en haar. De kortingen variëren van 20% tot 40%. Niet alleen shampoos en conditioners, maar ook colognes, after shaves, douchegel, zeep, baardverzorgingsproducten, et cetera. Van bijvoorbeeld het gerenommeerde merk Truefitt & Hill en Reuzel. Wij adviseren Sinterklaas en/of de Kerstman graag voor een gewaardeerd, leuk en betaalbaar kado.

Nieuw gezicht bij Turnaround

Sinds 1 oktober ziet u bij ons een nieuwe gezicht in de salon. Floor Schutten is bij ons gestart als 2e-jaars leerling. Op vrijdag en zaterdag is zij onze helpende hand en begeleiden wij haar op weg naar een succesvolle haarstylist.

Collega Haarstyliste gezocht

Zoek je een leuke nieuwe uitdaging? Kijk dan hieronder en verras ons met je motivatie en CV.

Vacature 2017 12 06

Unrestricted

Een onbeperkte verzameling stijlen. Dat was de inhoud van de cursus die de haarstylistes van Turnaround hebben gevolgd. Een eerbetoon aan de “rebelse” vrouw. Waar door de combinatie van “cute & tough” een jeugdige en uniek look wordt gecreëerd.

Fashion Journey
Een reis door de wereld van mode leert ons dat de nieuwste generatie ontwerpers de wortels hebben in de wereld van muziek en street-wear. Zij zetten de toon en trends in met de andere werelden. Met een absolute afwezigheid van regels.

Vijf verschillende stijlen
Uit de combinatie van de verschillende technische materialen, haarvolumes en botsende kleurcombinaties ontstaan 5 verschillende stijlen die de sensuele charme en vrouwelijkheid een andere dimensie geven. Gebaseerd op geometrische vormen.

U een Unrestricted look?
Kom vrijblijvend langs voor informatie.

Unrestricted

anko offzone01gold01curls01sans01op01