Unrestricted

Een onbeperkte verzameling stijlen. Dat was de inhoud van de cursus die de haarstylistes van Turnaround hebben gevolgd. Een eerbetoon aan de “rebelse” vrouw. Waar door de combinatie van “cute & tough” een jeugdige en uniek look wordt gecreëerd.

Fashion Journey
Een reis door de wereld van mode leert ons dat de nieuwste generatie ontwerpers de wortels hebben in de wereld van muziek en street-wear. Zij zetten de toon en trends in met de andere werelden. Met een absolute afwezigheid van regels.

Vijf verschillende stijlen
Uit de combinatie van de verschillende technische materialen, haarvolumes en botsende kleurcombinaties ontstaan 5 verschillende stijlen die de sensuele charme en vrouwelijkheid een andere dimensie geven. Gebaseerd op geometrische vormen.

U een Unrestricted look?
Kom vrijblijvend langs voor informatie.

Unrestricted

Mei Maand! Mannen Maand!

Voor de heren is het in de maand mei extra goed vertoeven bij Turnaround. Natuurlijk staan wij bij de mannen al bekend om onze Classic Shave en Old School Modellen van Schorem.
Maar nu een extra reden om naar Turnaround te gaan. Naast een hapje en drankje bij het knippen of scheren, geven wij nu in mei ook 20% korting op onze complete herenlijn:

Scheermessen, kwasten en sets van o.a. Mühle, HJM, Parker, Ill Ceppo

Colognes, After Shave, Balm van o.a. Truefitt & Hill en Reuzel

Shampoo, conditioner en tonics voor haar & baard van Z-one en Reuzel

Gel en pomade van Z-one en Reuzel (ook een heerlijke badolie).

Mannenlijn web

Selvi bevallen

Selvi is 15 februari 2017 bevallen van een zoon. Moeder, zoon & vader maken het goed.

Kaart

London Calling for Turnaround!

Na een aantal jaren Parijs en Italie, hebben Linda en Heidi nu inspiratie opgedaan in Londen. Ze hebben shows bijgewoond waarin bekende Engelse hairdressers de laatste trends en ontwikkeling hebben geshowd. Tijdens de daaropvolgende trainingen is veel aandacht besteed aan het toepassen van de nieuwe trends. Ook ons Italiaans huismerk Z-one heeft in Londen de ontwikkelingen en mogelijkheden van Direct Color gepresenteerd, een nieuwe kleurlijn met daarin de allernieuwste frisse kleuren. Naast de diverse shows en trainingen in Nederland is het erg leuk en zinvol om inspiratie in het buitenland op te doen. Hierdoor blijven wij ons onderscheiden.

Londen 2016

Winnaars badeendenactie Dorpsfeest

2016   Winnaars

anko offzone01gold01curls01sans01op01