Turnaround Diepenveen

UW NIEUWS & ACTIES

wilt u altijd op de hoogte zijn van het laaste nieuws en beste acties?
hier bent u op het juiste adres!

Vakidioot, flexibel, professioneel en gezellig

Geldt bovenstaande voor jou en zoek je een nieuwe uitdaging?

Wij hebben nog een paar scharen over waar we geschikte handen bij zoeken. Voor ons is het belangrijk dat je gedreven bent, in het team past en we van je op aan kunnen.

Als jij in het bezit bent van je vakdiploma’s en je hebt al minimaal 2 jaar ervaring opgedaan, dan komen we graag met je in contact.

We verwachten wel dat je minimaal 1 keer per 2 weken beschikbaar bent op de zaterdag en een koopavond, andere dagen en uren in overleg, daarin zijn we erg flexibel.

Je krijgt volop de ruimte om je (door) te ontwikkelen, vakinhoudelijk of op persoonlijk vlak. Heb je toekomst plannen als Zelfstandig Ondernemer? Reageer dan ook. Wij gaan graag samen aan de slag.

Stuur ons een mail waarin je jezelf voorstelt en motiveert waarom we met jou in gesprek moeten en sluit je CV bij. Stuur je mail ter attentie van Heidi.

Wie weet drinken we binnenkort een kop koffie.

Raad "haar"gewicht

Puck Scholtens heeft exact het juist gewicht geraden en ontvangt een gratis Turnaround. Heleen Steendijk was op facebook het dichtste bij en wint een gratis product.

Wie heeft een gratis turnaround verdiend?

Vanwege ons 15 jarig bestaan hebben we een Valentijn Turnaround gegeven aan iemand die het heeft verdiend:

Raad "haar" gewicht

Hieronder een foto van een glazen pot met een hoeveel haar. Wie raad het juist aantal gram of komt het dichtst in de buurt.

De glazen pot is ook te zien in de salon en op facebook. De winnaar wordt op die ene extra dag, 29 februari, bekend gemaakt.

Je kunt je antwoord invullen op de contactpagina: Contact

15 jaar Turnaround

In de salon maak je nu al kans op leuke prijzen. Waaron een verzorgde avond voor vrienden of vriendinnen, gratis turnarounds, producten of cadeaubonnen. Bij elke bestedig van € 25 kans op een leuke prijs.

Op 7 februari starten twee acties:

- Raad het gewicht van haar

- Welke Valentijn verdient een gratis turnaround

Blijf up to date en volg de site of Facebook

Product spotlight

DEPOT - Mannenverzorging

Trouwplannen?

Wij helpen je graag om er op je speciale dag stralend uit te zien.

Fijne vaderdag

voor haar

Welke vrouw, maar natuurlijk ook man, wil niet heerlijk zacht, natuurlijk en gezond haar. Een shampoo, conditioner of verzorgend masker voor elk type haar; krul of stijl, grijs of blond. Producten van Z.One; Italiaanse topkwaliteit.

Kijk hier voor cadeautips voor haar

voor hem

Heerlijke cologne of aftershave. Modern & fris uit Italie of stijlvol & klassiek uit Engeland. Scheren met een krabbertje? We hebben prachtige scheersets, inclusief zeep en andere haar- & baardverzorgingsproducten.

Kijk hier voor cadeautips voor hem

voor samen

Verfrissende douchegel, heerlijke badolie of traditionele zeep. Verpakt in een mooie toilettas. Of heerlijke geurstokjes of kaarsen van Depot. Ook dat staat bij Turnaround op de plank. Kom gerust langs.

Kijk hier voor cadeautips voor samen

Nieuwe producten voor Blond & Bruin

NIEUWE TRENDS

De stylistes van Turnaround zijn weer afgereisd naar de Nederlandse Academy van Z.One voor de introductie van de nieuwe collectie: BLOOM. Tijdens de class is aandacht besteed aan de laatste trends en technieken voor zowel knippen én kleuren. De class werd verzorgd door internationale educator & milk_shake ambassador Andrew Smith.  

BLOOM COLLECTION

BLOEM! Laat je schoonheid bloeien

THE GLOSS COLOUR

The gloss colour van milk_shake® is een op olie gebaseerde ammoniakvrije pH zure-demi-kleurbehandeling die verbazingwekkende kleurresultaten garandeert zonder de natuurlijke kleur en de haarstructuur op te lichten of te veranderen. Het resultaat? Een perfecte kleur en gezond, glanzend haar.
The gloss colour is anders in vergelijking met traditionele ammoniakvrije semi-permanente kleuringen. Door de zure pH waarde is milk_shake® the gloss colour ideaal voor poreus of beschadigd haar waar kleurvervaging sneller optreedt. Het uiteindelijke effect op het haar is een glanzende, langdurige kleur die bij elke toepassing een zichtbare verbetering van de haarstructuur garandeert. The gloss colour is niet alleen een haarkleuring, maar is ook een behandeling die het haar voedt en verzorgt door de actieve ingrediënten, na elke toepassing wordt het haar mooier.
Binnen de z.one concept -kleurlijnen kan the gloss colour worden gepositioneerd tussen een direct colour (conditioning direct colour) en een semi-permanente kleur (smoothies conditioning semi_permanent colour).

12,5 JAAR ONDERWEG

In februari 2009 heeft Heidi ter Veer-Ensink de kapsalon aan de Draaiomsweg in Diepenveen overgenomen en daar haar eigen draai aan gegeven. Turnaround Haar & Beautysalon is nu 12,5 jaar onderweg en inmiddels een begrip in de wijde omgeving.

Heidi heeft na vele jaren ervaring 12,5 jaar geleden de stap gemaakt naar een eigen salon. Ze is blij dat ze de stap gemaakt heeft en kijkt tevreden terug: “We hebben een superleuk team en onze trouwe klanten komen uit Diepenveen en wijde omgeving. In die 12,5 jaar tijd is er veel gebeurd, maar de combinatie van kwaliteit en gezelligheid is altijd overeind gebleven. Onze klanten waarderen dat en blijven daarom terugkomen. Daar geniet ik van, daar doe ik het voor en dat is de reden dat ik met heel veel plezier en supertrots terugkijk op deze jaren en onze klanten en mijn personeel enorm dankbaar ben!”

jubileumacties

1 jaar gratis knippen

Een jaar lang gratis knippen is gewonnen door Frederique Hijink uit Diepenveen.

gratis VERZORGINGSset

Het verzorgingspakket Z-One voor de vrouw is gewonnen door mevrouw Tieltjes uit Olst en een heerlijk pakket van onze mannenlijn DEPOT is gewonnen door de heer Everards uit Welsum.

gratis turnaround

De gratis Turnaround is gewonnen door Jacqueline Groenewegen uit Diepenveen. Zij zat maar 6 gram naast het juiste gewicht van het haar. Zie hier haar Turnaround.

Curlsys Mastersalon

Wij blijven investeren om ons onderscheidend in het knippen van krullen te (mogen blijven) noemen. Kobie heeft weer een seminar hierin behaald. Kijk hier voor meer informatie over de Curlsys Methode. Je kunt natuurlijk ook bellen of langskomen voor vrijblijvend advies. Wij wensen je een fijne krul!

Product spotlight

Verzorging van de krul

Speciaal voor vader

Verras vader met een van de heerlijk producten van DEPOT, bijvoorbeeld een After Shave of Scheerzeep. Verrassend lekker en ontspannend! 

Wil je helemaal scoren, dan doe je er een cadeaubon of scheerbon bij. 

Bij aanschaf van DEPOT producten in de salon ontvang je tot 21 juni 20% korting op alle DEPOT artikelen. Of maak het jezelf gemakkelijk en bestel via de website via de button hieronder (let op; hier is de korting niet van toepassing)

Gelukkig, we mogen weer!

En dat merken we, de app en agenda maken overuren. Het kan daarom zijn dat het online boeken wat lastiger gaat. Maar wees gerust, we zorgen voor een ruimere openstelling. En gelukkig is de zaak ruim genoeg waardoor we aan de 1,5 meter eis kunnen blijven voldoen zonder al te veel concessies op het aantal plaatsen. Op korte termijn publiceren we de "spelregels" op de site, want we blijven aandacht houden voor de veiligheid van uw, ons en onze medemens.

We zijn donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 09.30 uur tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. En natuurlijk 24/7 via de online-boeking (niet allemaal tegelijk )

Tot snel!

 

Je hoeft niet meer zelf de schaar te hanteren...

Bestel nu online

Wij hebben goede afspraken met onze leverancier kunnen maken waardoor het nu ook mogelijk is in de Z.one shop de producten van Milk_Shake, No Inhibition, Simply Zen en DEPOT direct bij de leverancier te bestellen. Door gebruik maken van de buttons wordt je als klant aan ons gekoppeld. De prijs is even hoog als de adviesprijzen in de salon,  alleen voor bestellingen onder € 50 wordt er verzendkosten in rekening gebracht. Je mist natuurlijk het advies en de acties, maar je kunt wel 24/7 je producten bestellen die mooi verpakt bij je thuis worden afgeleverd. Kom je niet aan het orderbedrag voor francoverzending, wil je advies of wil je de producten fysiek bij ons aanschaffen, dat kan natuurlijk ook. Mail ons, dan maken we een afspraak. Je kunt zelf je keus maken. In deze tijd erg handig en hygiënisch. En je steunt ook ons als kapsalon. Bedankt alvast!

Nieuw bij de club:

Hester

Is onze nieuwe website net live, moeten we weer een nieuwe teamfoto maken. Maar gelukking wel om een mooie reden; we hebben een nieuwe collega. Na vele jaren ervaring is Hester toe aan iets nieuws. Het team, de sfeer, de kwaliteit en mogelijkhed voor verdere ontwikkeling spraken haar aan. En ook heel belangrijk; een salon in haar "Home Town". Hester heeft jarenlange ervaring in het vak, zowel dames als heren. Hester Visscher welkom in het team van Turnaround! Wilt u Hester ook leren kennen, plan dan uw afspraak bij haar.

Product spotlight

milk shake - z.one

Een eigen turnaround

Deze poster is niet gewijzigd

In 2019 was Heidi 10 jaar onderweg met turnaround. Dan kun je ervoor kiezen er veel ruchtbaarheid aan te geven en een éenmalig feestje, actie of receptie. Maar je kunt ook voor kiezen om iets blijvends te doen. En dat heeft ze gedaan. Een turnaround van de zaak. Een nieuwe werkomgeving met frisse nieuwe meubelen en kleuren. In 2020 een compleet nieuwe uitstraling van de salon en de website. Heidi is trots op het resultaat.

Salon 2019

Wasruimte 2019

Wachtruimte 2019

Herensalon 2019

Eerdere berichten & acties

10 jaar bestaan

Openingsactie

Actie OV-Diepenveen