Najaarsactie Winkeliers Diepenveen

Zaterdag 12 oktober Najaarsactie Ondernemersvereniging Diepenveen. Wij zitten nog midden in de verbouwing, maar zaterdag 12 oktober krijgt u van ons 20% korting op alle haar- en huidverzorgingsproducten: Shampoo's, conditioners, aftershaves, gels, waxen, et cetera van de merken Z.One, Reuzel, Truefitt & Hill.

Voor de kinderen hebben we ook een leuke actie: Wij zijn op zoek naar de meeste creatieve toekomstige hairstylist (m/v). Haal je formulier, maak een creatief kapsel en lever deze voor 19 oktober bij ons in. Maak kans op een turnaround of leuke producten.

Onze turnaround

De buitenkant is gereed, nu binnen verder. Vanaf 7 oktober gaan we de binnenkant veranderen. De salon blijft gewoon open, er staat een vervangende ruimte voor de deur. Het is even behelpen, maar we maken er gewoon een gezellige "keet" van. Wilt u nog in de salon worden geholpen, maak dan nog voor 7 oktober uw afspraak. Er zijn nog een paar plaatsjes vrij. Vanaf 19 oktober verwelkomen we u graag in onze nieuwe omgeving. Nog een moment geduld

Tijdens de vakantie gewoon geopend

27 mei gesloten: Veranderingen

De komende tijd wordt er door anderen met ander gereedschap bij ons gewerkt. Er gaan binnen en buiten een aantal dingen veranderen. Dus geen kapsters en scharen, maar werklui met gereedschap. Maandag 27 mei starten we met de voorpui. Zonder raam is het voor ons onmogelijk uw haar strak in model te krijgen, er waait teveel frisse wind door de zaak. Daarom zijn we maandag 27 mei gesloten. Nieuwsgierig naar verdere ontwikkelingen? Hou onze site en facebook ik de gaten.

Openingstijden pasen

Goede vrijdag zijn wij vanaf 18.00 uur gesloten
Fijne paasdagen toegewenst.

anko offzone01gold01curls01sans01op01