November actiemaand: 25% korting verzorgingsproducten

Om de nieuwe inrichting te vieren en kennis te maken met de nieuwe mannenlijn is er een actie in de maand november. Klanten ontvangen op alle verzorgingsproducten, dus zowel voor mannen als vrouwen, 25% korting.

Turnaround gereed

Zaterdag 19 oktober gingen de deuren weer open. In 2 weken tijd is de salon totaal veranderd. Nieuwe meubels & wasunits, prachtige spiegels en mooie stoelen. In het geheel nieuwe interieur is nu ook een barberhoek ingericht. Nieuw is ook de speciale productlijn voor mannen van het upcoming Italiaans merk Depot. Prachtige verzorgingsproducten, heerlijke geuren en leuke gadgets. De kapsalon beschikt over 5 damesstoelen, een speciale krullenknip stoel en 3 barberchairs. Heidi ter Veer is trots op de nieuwe inrichting. “In de 10 jaar dat ik nu eigenaar ben van Turnaround hebben we diverse aanpassingen en verbeteringen doorgevoerd. Maar nu heb ik eindelijk 100% mijn eigen draai aan de inrichting kunnen geven. Het was even buffelen maar met een strakke planning en medewerking van diverse bedrijven en familie hebben we het binnen 2 weken gerealiseerd”. Turnaround past een speciale techniek toe voor het knippen van krullen. Daarom is daar nu ook een speciale stoel voor neergezet. “We hebben nu een prachtige salon, maar bij ons blijft kwaliteit en gezelligheid samengaan. Kom gerust eens kijken in de salon, onze stylistes en de koffie staan altijd voor u klaar”.

Stylistes voor inspiratie naar Milaan

Hairstylistes Karin Slijkhuis en Heidi ter Veer zijn 4 dagen in Milaan geweest om inspiratie voor de nieuwe modelijnen op te doen en kennis te maken met een nieuwe productlijn voor mannen. Turnaround werkt met de producten van Z.one. Dit Italiaanse merk wordt door experts omschreven als “het meest innovatieve nieuwe merk van de laatste jaren”. Vandaar de reis Italië om dit zelf te aanschouwen en ervaren. “Het was een zwaar programma met veel luisteren, kijken en oefenen” aldus Karin. “En natuurlijk na afloop van de trainingen ervaring en kennis delen onder het genot van heerlijke Italiaanse gerechten en wijnen”. Verbouwing Ook volgende week staat er een druk programma voor de deur, de kapsalon wordt opnieuw ingericht. Er komt een tijdelijke unit voor de deur waardoor de klanten gewoon terecht kunnen. De nieuwe salon krijgt een frisse nieuwe uitstraling en er komt een speciale hoek voor de man. Nieuwe mannenlijn Bij Turnaround hebben ze al een aantal specifieke mannenproducten voor haar & baard, zoals scheerkwasten en messen, scheerzepen, traditionele colognes en aftershaves. “Na de verbouwing is er meer ruimte om aandacht te geven aan de specifieke producten” aldus eigenaresse Heidi ter Veer. “Hierin past de nieuwe lijn waarmee we in Milaan kennis hebben gemaakt uitstekend. Een mooie combinatie tussen de traditionele scheerproducten die en een nieuwe eigentijdse lijn producten, speciaal voor de man van deze tijd”. “Kom kennismaken” zegt Heidi vol energie. Haar hele arbeidzame leven is ze al actief in het kappersvak en sinds 2009 is ze eigenaresse van Turnaround. “Na 10 jaar is het tijd voor een nieuwe uitstraling met ruimte voor nieuwe producten. Passen bij deze tijd en de wensen van de klant. De combinatie van de inspiratie die we hebben opgedaan in Milaan en de frisse turnaround van de zaak wil ik graag overbrengen op onze klanten”.

Najaarsactie Winkeliers Diepenveen

Zaterdag 12 oktober Najaarsactie Ondernemersvereniging Diepenveen. Wij zitten nog midden in de verbouwing, maar zaterdag 12 oktober krijgt u van ons 20% korting op alle haar- en huidverzorgingsproducten: Shampoo's, conditioners, aftershaves, gels, waxen, et cetera van de merken Z.One, Reuzel, Truefitt & Hill.

Voor de kinderen hebben we ook een leuke actie: Wij zijn op zoek naar de meeste creatieve toekomstige hairstylist (m/v). Haal je formulier, maak een creatief kapsel en lever deze voor 19 oktober bij ons in. Maak kans op een turnaround of leuke producten.

Onze turnaround

De buitenkant is gereed, nu binnen verder. Vanaf 7 oktober gaan we de binnenkant veranderen. De salon blijft gewoon open, er staat een vervangende ruimte voor de deur. Het is even behelpen, maar we maken er gewoon een gezellige "keet" van. Wilt u nog in de salon worden geholpen, maak dan nog voor 7 oktober uw afspraak. Er zijn nog een paar plaatsjes vrij. Vanaf 19 oktober verwelkomen we u graag in onze nieuwe omgeving. Nog een moment geduld

anko offzone01gold01curls01sans01op01