Turnaround Diepenveen

Uw Kapsalon!

Voor een nieuwe look, een verfrissende kleur of een speciale behandeling van uw krullen? 
De haarstylistes van turnaround staan voor u klaar!

Durft je het aan: een nieuwe look?

Kom dan langs bij turnaround. Bij onze enthousiaste haarstylistes ben je altijd in goede handen en verzekerd van de beste look en een uitstekende sfeer. Wij adviseren je graag vrijblijvend over een nieuwe look. Een nieuwe modelijn of een trendy kleur, onze stylistes zijn uitstekend op de hoogte. Maak kennis met het kappersteam.

De haarstylistes van turnaround

Product spotlight

milk shake - z.one


Openingstijden


Vanwege de coronamaatregelen
werken wij alleen op afspraak
Maandag 13.30 - 18.00 uur
Dinsdag 08.30 - 18.00 uur
Woensdag 08.30 - 18.00 uur
Donderdag 08.30 - 20.00 uur
Vrijdag  08.30 - 20.00 uur
Zaterdag 08.00 - 15.00 uur
   

Curlsys Mastersalon

Je krullen tot leven brengen?

Op een natuurlijke wijze meer volume in je haar? Of je krullen tot leven brengen? Bij Turnaround is een aantal stylistes speciaal opgeleid volgens de Curlsys® techniek. Met deze speciale techniek en materialen zijn wij in staat op een natuurlijke wijze je haar meer volume te geven of je krullen tot leven te brengen. Je krullen blijven het mooist met een goede verzorging met de verzorgingsproducten van Z.one. Wil je informatie over de speciale Curlsys® behandeling, verzorgingsproducten of een afspraak maken?

Meer Volume

Meer krullen

Krullen Verzorging

Z.one

In de kapsalon wordt veel gewerkt met de kwalitatief hoogwaardige producten van Z.one: "Het beste uit twee werelddelen; research en development van de producten uit Amerika en vormgeving, fashion, design en marketing uit Italië”. Voor de styling en uiterlijke verzorging voor zowel Hem & Haar zijn naast Z.one ook producten van onder andere Depot en het befaamde Reuzel bij ons verkrijgbaar.

Moderne look,
ouderwetse gezelligheid

Speciale aandacht voor de man!

Oude kwaliteit in een modern jasje

Het oude herenvak komt weer helemaal terug, maar dan in de tijd van nu. In de salon is daarom een hoek voor de man ingericht. Drie barberchairs en een prachtige herenunit. Neem plaats voor een moderne look of juist een Old School model. Voor het bijwerken van je baard of een heerlijke ontspannende Dutch Classic Shave voor een glad resultaat. Geniet ook van de prachtige speciale verzorgingsproducten voor mannen, de heerlijke geurlijnen of de scheerproducten. Ook de man voelt zich thuis bij turnaround!

Stijlvolle coupe

Wilde look

Old School

Blijven groeien

Door het volgen van diverse opleidingen en trainingen, in binnen en buitenland, blijven de stylistes op de hoogte van de nieuwste technieken en producten en kunnen zij je up to date adviseren. Want een eerlijk en degelijk advies zorgt dat je niet alleen tevreden de deur uit gaat, maar ook weer tevreden bij ons naar binnen wandelt.

Gezelligheid en professionaliteit gaan bij turnaround hand in hand. Dat is niet alleen terug te vinden in de inrichting van de salon, maar in alles wat we doen!

Milaan 2019

Avondje uit?

Bij dit model zijn er High-Lights gezet en is gebruikt gemaakt van extra high-lift powder. Voor een prachtige kleur is er een semi smoothie kleuring van antraciet gebruikt. Voor de verzorging van het haar adviseren wij gebruik te maken van de de voedende shampoo van Milk_Shake met muru muru boter, dit voorkomt pluis . De producten van Milk_Shake zijn sulfaat en parabeen vrij. Met de krultang is het haar met een speciale techniek afgestylt. Als finish een vleugje glistening spray voor een glanzende en sprankelende look. Klaar voor een avondje uit!

Voor

Na

Het resultaat