Kapsalon

Wij staan voor u klaar. Nieuwsgierig? Kijkt u dan maar eens bij onze turnarounds. Ook U adviseren wij graag vrijblijvend over een andere stijl of een andere kleur. Het enthousiaste kappersteam van turnaround kapsalon bestaat naast Heidi uit Imre, Karin, Kobie, Lizzy en Rowy. Zij staan voor u klaar om uw haar naar uw wens te stylen.

In de kapsalon wordt gewerkt met de kwalitatief hoogwaardige producten van Z.one. Z.one: "Het beste uit twee werelddelen; research en development van de producten uit Amerika en vormgeving, fashion, design en marketing uit Italië”.

Binnen turnaround oefenen we periodiek met elkaar of met modellen de nieuwe haar- en kleurstijlen. Naast trainingen bij onze leverancier Z.one, brengen we ook geregeld een bezoek aan diverse seminars of trainingen. Heidi en Lizzy zijn in oktober naar een show in Milaan geweest en onlangs heeft het hele team een kleurtraining van Z.one gevolgd. Na Nienke hebben nu ook de andere haarstylisten de gepatenteerde opleidingen van McLean Curlsys behaald. Linda en Heidi hebben een barbiercursus behaald en scheren u op tradiotionele wijze. En onze haarstylisten hebben training gevolgd in "The Old School" look bij Schorem in Rotterdam. Zo blijven wij op de hoogte van de nieuwste haarlijnen en technieken en kunnen we u up to date adviseren.

Een eerlijk en degelijk advies zorgt dat u niet alleen tevreden de deur uit gaat, maar ook weer tevreden bij ons naar binnen wandelt. Gezelligheid en professionaliteit gaan bij ons hand en hand. Dat is terug te vinden in de inrichting van de salon, maar ook in de manier waarop wij met u en met elkaar omgaan!

Een nieuwe look, gewoon doen! Wij zien u graag!

anko offzone01gold01curls01sans01op01