Turnaround Diepenveen

Uw mannensalon!

Voor een moderne of klassieke look of tradiontiele scheerbeurt?
Een speciale mannenhoek; klassiek van deze tijd!

Mencorner!

Het oude herenvak komt weer helemaal terug, maar dan in de tijd van nu. In de salon is daarom een hoek voor de man ingericht. Drie barberchairs en een mooie unit. De plek voor het klassieke scheren en speciale mannenproducten; verzorging & styling, voor haar, huid & baard. Maar ook de klassieke scheermesjes en prachtige scheerkwasten. Ook de man voelt zich thuis bij turnaround.

De haarstylistes van turnaround

Ook voor de moderne man:

Product spotlight

DEPOT for men


Openingstijden

Vanwege de coronamaatregelen
werken wij alleen op afspraak
Maandag 13.30 - 18.00 uur
Dinsdag 08.30 - 18.00 uur
Woensdag 08.30 - 18.00 uur
Donderdag 08.30 - 20.00 uur
Vrijdag  08.30 - 20.00 uur
Zaterdag 08.00 - 15.00 uur
   

Op zoek naar een leuk kado voor een man?

Een scheerbon met een heerlijk verzorgingsproduct. Daar wordt iedere man gelukkig van.

Old School knippen,
scheren en genieten

Oude kwaliteit in een modern jasje

De barbiers “Schorem” uit Rotterdam hebben hierop een enorme invloed gehad. Je hoeft hiervoor niet meer naar Rotterdam. De stylistes van turnaround zijn allemaal opgeleid in het herenvak en ze hebben ook nog specialistische aanvullende trainingen gevolgd. Bijvoorbeeld bij Schorem in het knippen van het Old School Model.

Neem plaats in een van de barberchairs en laat je heerlijk verwennen met een Classic Dutch Shave. Wil je zelf klassiek scheren, dan adviseren wij je graag. Het is niet alleen voordeliger maar ook beter voor je huid. Bij turnaround voldoende keus uit scheersets of losse razors en kwasten.

In combinatie met de scheerzepen, balm en aftershave van Depot, Truefitt & Hill of Reuzel, is het scheren een ware verwennerij.

Scheerbehandeling

Classic Dutch Shave

Je neemt bij ons plaats in een barberchair en je wordt heerlijk op een klassieke wijze met scheerzeep en een open mes geschoren door onze barbier. 

Want zeg nu zelf, is het niet heerlijk om je lekker relaxed in de stoel te laten verzorgen en na een half uur heerlijk ontspannen, glad geschoren en omgeven door een heerlijk geur weer huiswaarts te keren.

En wil je zelf scheren? Wij adviseren je graag!

Je voelt je weer een echte man!