Turnaround Diepenveen

Uw haar
Verdient het beste team!

Voor elke klant de juiste styliste

Ben jij ons nieuwe gezicht?

Wat zegt een klant over jou?

"Als jij van toegevoegde waarde kunt zijn, dan zijn wij altijd nieuwsgierig!"

Vakidioot, flexibel, professioneel en gezellig

Geldt bovenstaande voor jou en zoek je een nieuwe uitdaging?

Wij hebben nog een paar scharen over waar we geschikte handen bij zoeken. Voor ons is het belangrijk dat je gedreven bent, in het team past en we van je op aan kunnen.

Als jij in het bezit bent van je vakdiploma’s en je hebt al minimaal 2 jaar ervaring opgedaan, dan komen we graag met je in contact.

We verwachten wel dat je minimaal 1 keer per 2 weken beschikbaar bent op de zaterdag en een koopavond, andere dagen en uren in overleg, daarin zijn we erg flexibel.

Je krijgt volop de ruimte om je (door) te ontwikkelen, vakinhoudelijk of op persoonlijk vlak. Heb je toekomst plannen als Zelfstandig Ondernemer? Reageer dan ook. Wij gaan graag samen aan de slag.

Stuur ons een mail waarin je jezelf voorstelt en motiveert waarom we met jou in gesprek moeten en sluit je CV bij. Stuur je mail ter attentie van Heidi.

Wie weet drinken we binnenkort een kop koffie.

Eigenaresse Heidi

Leroy in de barberchair

"Enthousiast, meedenkend en goede tips. Heidi weet haar vak waar te maken. Heidi is iemand met het hart op de goed plek en altijd zichzelf is. Daarom zit ik graag bij haar in de stoel."

Een individuele sporter die graag in teamverband hard werkt.

Onze chaotische bazin die er wel eens wat uitflapt. Maar in haar werk is ze erg vakkundig en nauwkeurig. Altijd vrolijk en in voor een praatje.

Ze houdt van haar werk en straalt dat ook uit. Maar ook van hardlopen, gezelligheid en haar mannen. Ze is erg trots op het uitlopen van haar eerste marathon in New York en de nieuwe inrichting van Turnaround.

Heidi is barber, opgeleid door o.a. Schorem Barbers uit Rotterdam. Daar stond ze haar mannetje, maar dat is ze gewend. Ze vindt het prachtig om inspiratie in het buitenland op te doen en de nieuwe stylen, kleuren en technieken direct toe te passen.

Haarstyliste Hester

Nancy aan de kleuradviestafel

"Hester knipt enorm goed. Exact de coupe die ik wil hebben. Ze geeft ook een goed advies. Esther weet precies welk kleur bij me past."

Vrolijk, vol energie en modebewust.

Hester is spontaan en vriendelijk. Ze heeft veel ervaring opgedaan in "de stad" en heeft nu haar plek en goede combinatie werk en privé gevonden bij Turnaround.

Ze brengt haar vrije tijd graag in winkels door of Hester is actief in de keuken. Daarbuiten is ze gedisciplineerd actief met sporten om fit te blijven.

Hester is net zo als de meeste haarstylistes: Ze houdt van praten en van mensen mooi maken! Vooral van de afwisseling tussen kleuren en knippen. Zij pakt haar geluksmomentjes op het moment dat de klant blij & tevreden de deur uitgaat.

Haarstyliste Karin

Barbara tijdens curlsys knippen

"Behalve dat ze mijn haar altijd perfect high light en goed in model knipt is het gezellig kletsen over muziek, woninginrichting en mode. Ik vind het belangrijk dat een kapster naar je wensen luistert, maar ook dat ze eerlijk is en wat ze niet adviseert of juist wel bij jou haar of gezicht vindt passen. Dat is Karin."

Altijd in voor een goed gesprek tijdens een flinke “bos-wandeling”.

Bij Karin zal niet snel een stilte vallen.  Deze spontane collega zegt wat ze denkt en doet wat ze zegt.

Als ze niet praat, luistert ze naar (rock)muziek. Op de radio of ze staat live bij een concert. Anders staat ze in de keuken of een ander land, het liefst met de familie of vrienden.

Ze heeft een eigen specifieke knipstijl en wil zich blijven ontwikkelen. Karin is een curlsys specialist, hoe meer haar/krullen hoe beter. Daarnaast mag ze ook graag kleuren, opsteken en vlechten.

Haarstyliste Kobie

Rietje tijdens het knippen

"Kobie is een hartelijke vakvrouw. Ze luistert goed waardoor ik altijd tevreden ben over mijn model en kleur. De tijd is altijd zo voorbij door de leuke gesprekken."

Bekend om haar droge humor en komt af en toe verrassend uit de hoek.

De rust en vriendelijkheid zelve. Kobie is een stille kracht die altijd klaar staat om te helpen. Daarom heeft ze nog steeds contact met veel oud collega’s.

Kobie is een van de oudgedienden in de salon en heeft erg veel kennis en ervaring, maar ze is nog steeds erg leergierig.

Kobie knipt graag korte kapsels, maar is ook gespecialiseerd in het knippen van krullen en volume. Haar vrije tijd besteed ze aan shoppen en wandelen.

Haarstyliste Lizzy

Hans in de stoel

"Bij Turnaround heerst een erg prettige sfeer. Lizzy weet precies wat ik wil en we hebben altijd leuke gesprekken. Daarom kom ik er erg graag."

Goed gemutste collega die gemakkelijk mannelijke klanten uit de kleren praat.

Lizzy knipt net zo veel als dat ze praat. Ze heeft altijd veel verhalen over haar (motor)reizen en uitstapjes met haar man en kan heerlijk koken. Daar profiteren we vaak van.

Lizzy is erg behulpzaam en zelfredzaam. Ze is op de traditionele manier geschoold en dat is ook haar kracht.

Ze werkt al jaren in Diepenveen en heeft daar veel vaste trouwe klanten. Yettings, watergolven, permanenten en föhnen is haar specialiteit.

Haarstyliste Shikiba

Nieuwe aanwinst

"De vriendelijkheid zelve en erg behulpzaam."

Prachtige mens die erg leergierig is. En niet alleen in het vak

Shikiba is heel trots dat ze de kans kreeg om bij Turnaround te mogen werken als kapster. Naast de leuke uitdagingen bij Turnaround grijpt ze elke kans nieuwe technieken onder de knie te krijgen. Naast het knippen en het verzorgen van het haar kun je bij Shikiba ook terecht voor de make-up.

Vooral de leuke sfeer bij Turnaround maakt dat Shikiba zeg hier erg thuis voelt! Ze vindt het klantcontact erg leuk en maakt graag een praatje met de klanten.

In haar vrije tijd mag ze graag winkelen.

Schoonheidsspecialiste

Selvi

Yvonne in de behandelstoel

"Selvi is spontaan en vrolijk en toont interesse in de mens. Ze maakt gebruik van nieuwe producten en ontwikkelingen en neemt haar tijd voor de behandeling en massages. Soms geef ik een behandeling als cadeau voor mijn moeder die er ook zo van geniet. Het voelt vertrouwd om bij Selvi te komen, wat goed voelt, verander ik niet!"

Bij Selvi zit schoonheid van binnen én buiten.

Selvi werkt zelfstandig als schoonheidsspecialiste. Ze weet wat ze doet en heeft verstand van haar vak.

Ze is een vriendelijk, rustige en gezellige collega die graag op een leuke manier de zaak een beetje mag opruien.

Haar agenda staat altijd vol waardoor ze continue druk is met haar werk.

Gelukkig heeft ze nog tijd om volop te genieten van haar zoontje. Daar is ze erg trots op.

Ben jij ons nieuwe gezicht?

Wat zegt een klant over jou?

"Als jij van toegevoegde waarde kunt zijn, dan zijn wij altijd nieuwsgierig!"

Vakidioot, flexibel, professioneel en gezellig

Wij staan altijd open voor enthousiaste vakidioten. Als jij voor ons van toegevoegde waarde kan zijn, dan nodigen we je uit om te reageren.

Stuur ons een mail waarin je jezelf voorstelt en motiveert waarom we met jou in gesprek moeten en sluit je CV bij. Stuur je mail ter attentie van Heidi.

Wie weet drinken we binnenkort een kop koffie.

Of bel ons op (0570) 59 11 63