Turnaround Diepenveen

Voor uw haarverlenging

Natuurlijke verlenging van uw haar

Op zoek naar meer volume en een WOW effect?

Je haar groeit 1 tot 1,5 centimeter per maand. Wil je snel je haar verlengen of meer volume,  dan is een haarverlenging met extensions de oplossing. Er zijn vele oplossingen, maar bij Turnaround hebben we gekozen voor YOUYOU. Hoogwaardige kwaliteit met een natuurlijke uitstraling. Aangebracht door een goed opgeleide styliste.

De Extension specialist van turnaround

Gediplomeerd

Product spotlight


Openingstijden

Het aanbrengen van extensions duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Plan daarom je afspraak.

Dinsdag 13.30 - 18.00 uur
Woensdag 08.30 - 18.00 uur
Donderdag 08.30 - 18.00 uur
Zaterdag 08.30 - 20.00 uur
 

je haar wordt langer
bij turnaround!

YOUYOU hairextensions

Geen vooroordeel en geen oordeel, maar slechts één regel: durf JIJ te zijn! YOUYOU hairextensions zijn zo ontworpen dat jij altijd de beste versie van jezelf kunt zijn. De keuze is alleen aan jou. Duizend opties en mogelijkheden; Mis de kans niet om al onze tinten te ontdekken en de extensie te vinden die het beste bij jouw persoonlijkheid past.

De Hairextensions van YOUYOU zijn van een uitstekend kwaliteit.

Een Weft haar extension bestaat uit meerdere haarlokken, die aan de bovenkant aan elkaar zijn genaaid en zo een haarpaneel vormen. YOUYOU Weft extensions zijn machinaal gebonden, dit betekent dat ze geknipt kunnen worden zonder dat ze loskomen. De extensions zijn gemaakt van 100% mensenhaar en samengesteld uit een mix van 7 tot 12 lengtes voor een nog natuurlijker resultaat en een perfecte gelaagdheid.

In een adviesgesprek wordt de lengte, breedte en kleur gekozen. Er is volop keuze zodat je altijd de uitstraling vindt die bij jou past. Een week later wordt de extensions geplaatst. Het aanbrengen van de extensions is eenvoudig, pijnloos, naadloos en is niet schadelijk voor je natuurlijke haar.

Je zult genieten van het resultaat en de WOW reacties op je turnaround!

Verzorging

Zorg goed voor je YOUYOU Weft extensions en je geweldige nieuwe look blijft tot wel 8 weken mooi. Na deze periode is het nodig om de extensies naar boven te verplaatsen om ervoor te zorgen dat ze onzichtbaar blijven; Vergeet niet gelijk een afspraak te maken met uw YOUYOU haarstylist!

Gebruik daarnaast de juiste haarverzorgingsproducten, juist omdat de extensions van echt haar zijn. Was je haar met een hoogwaardige shampoo en conditioner. Borstel je haar voorzichtig en niet te wild met een speciale voor extensions geschikte borstel. Pas op met stylen met hitte, zoals een föhn of krultang.
Vraag gerust onze YOUYOU Haarstyliste om advies.

Nog een paar tips voor het zo lang mogelijk genieten van de extensions: 1 a 2 keer wassen per week is voldoende. Ga niet met nat haar slapen en doe je haar in een knot of een vlecht. Droog je haar ook voorzichtig en niet te wild. Uiteraard is zwemmen in chloorwater ook niet bevorderlijk voor de levensduur, het haar droogt hier van uit.

Hoe zorgvuldiger je omgaat met je extensies, des te langer je ervan kunt genieten.
EnYOU LIFE

Zij gingen je voor:

Of bel ons op (0570) 59 11 63