Turnaround Diepenveen

Smartpuls voor uw huid!

Voor ontharen, verbeteren en verjongen

stop scheren en waxen!

Heb je ook zo genoeg van het scheren van je oksels, benen en bikinilijn? Of wil je dat je huid er weer egaal, gezond en er veerkrachtig uitziet? Kies dan voor een behandeling met smartPULS.

Openingstijden

Dinsdag 08.30 - 18.00 uur
Woensdag 08.30 - 18.00 uur
Donderdag 08.30 - 18.00 uur
Vrijdag  08.30 - 20.00 uur
Zaterdag 08.00 - 15.00 uur
   

Tevens is er de mogelijkheid om in overleg op een andere avond dan de vrijdagavond een afspraak te maken.


SmartPULS

Bij Turnaround Beautysalon kun je pijnloos behandeld worden voor duurzame ontharing of huidverbetering. SmartPULS maakt gebruik van een zogenaamde Constant Multi Pulsed Light techniek, CMP. Er worden per seconde 20.000 lichtflitsen toegediend. De behandeling is pijnloos. Voor het optimale resultaat wordt voor ieder klant een individueel behandelplan opgesteld, onder andere afhankelijk van haarkleur en huidtype. De periode tussen de behandelingen is 4 tot 12 weken. Huidirritatie en pijnlijke ervaringen, zoals bij de verouderde IPL-systemen, is door de komst van smartPULS verleden tijd.

Ontharen

Je kent het wel, haargroei op ongewenste plaatsen. Een ontharingsbehandeling laat het ongewenste haar definitief verdwijnen. Door middel van de nieuwste Constant Multi Puls technologie worden de groeicellen van de haartjes door middel van lichtpulsen vernietigd. Omdat niet alle haren in dezelfde groeifase zitten heb je meerdere behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Zowel in het gezicht als op het lichaam. SmartPULS voor een frisse look.

Huidverjonging

De huid verouderd met je mee.  De collageen cellen in de huid krimpen door allerlei factoren, met als gevolg dat ze hun elasticiteit verliezen, waardoor rimpels ontstaan. Met CMP kan dit proces van veroudering hersteld worden. Door de lichtimpulsen word je lichaamseigen collageen geactiveerd, waardoor de rimpel vermindert en de huid er jonger en gezonder uit zal zien. Deze behandeling is geheel pijnloos wordt uitgevoerd op het gezicht, de hals en het decolleté. SmartPULS laat je huid weer stralen.

Huidverbetering

Je wilt graag een puntgave huid, maar er zijn altijd wel littekens op de huid, bijvoorbeeld als gevolg van acné. Met een huidverbeteringsbehandeling met een specifieke frequentie kunnen de oneffenheden verminderen of zelfs verdwijnen. Ook bij hyperpigmentatie of couperose. Voordat met de behandelingen wordt gestart krijg je eerst een eerlijk advies en verwachting van het resultaat. SmartPULS voor een egale en gladde huid.

SmartPULS, ideaal voor uw huid

Huidverjonging en permanent ontharen met de nieuwste technologie. Wilt u meer weten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Beautysalon Turnaround voor vrijblijvende informatie of een proefbehandeling.