turnaround-diepenveen-beautysalon

Smartpuls

Huidverjonging en permanent ontharen met de nieuwste technologie. Heeft u ook zo genoeg van het scheren van uw oksels, benen en bikinilijn ??? Met behandelingen met de smartPULS kan dit voor u voorgoed verleden tijd zijn. Nu kunt u ook bij Beautysalon Turnaround pijnloos behandeld worden voor duurzame ontharing. Door middel van de nieuwste Constant Multi Puls technologie worden uw haartjes doormiddel van lichtpulsen vernietigt. Omdat niet alle haren in dezelfde groeifase zitten heeft u meerdere behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Smartpuls

De periode tussen de behandelingen is 4 tot 12 weken, dus heeft u helemaal genoeg van scheren en/of waxen, begin dan op tijd met behandelingen.

Pijnlijke ervaringen, zoals bij de verouderde IPL systemen, is door smartPULS verleden tijd. Doordat de smartPULS individueel ingesteld kan worden naar de behoeften van iedere cliënt afzonderlijk, wordt u pijnloos behandeld. En van uw (over)beharing verlost.

Naast de mogelijkheid van ontharing is het ook mogelijk met de smartPULS uw huid te verjongen. De collageen cellen in uw huid krimpen door allerlei factoren, met als gevolg dat ze hun elasticiteit verliezen, waardoor rimpels ontstaan. Met CMP kan dit proces van veroudering hersteld worden. Door de lichtimpulsen wordt uw lichaamseigen collageen geactiveerd, waardoor de rimpel vermindert en de huid er jonger en gezonder uit zal zien. Deze behandeling is geheel pijnloos wordt uitgevoerd op het gezicht, de hals en het decolleté.

Wilt u meer weten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Beautysalon Turnaround voor vrijblijvende informatie of een proefbehandeling.

 

anko offzone01gold01curls01sans01op01