Turnaround Diepenveen

natuurlijk kleur

Onze kleuren; natuurlijk, mooi, goed voor haar & milieu

make my colorfull day!

Dat is het prachtige aan het vak van haarstylist. Intensief bezig met je klant die vervolgens totaal anders met een opgewekt gevoel en vol zelfvertrouwen de deur uit gaan. Vooral met een kleur kunnen we daar een enorme bijdrage aan leveren. Een onderscheidende kleur, passend bij het moment of het seizoen. Maar altijd bij de uitstraling die jij wilt! Wij denken graag met je mee.

Natuurlijk

Kleuren

Verzorging

alleen het beste telt

Turnaround werkt alleen met kwaliteitsproducten. Daarom werken wij met Z.one. De producten zijn goed voor je haar en goed voor het milieu. Er wordt geen gebruik gemaakt van parabenen en sulfaten en de producten worden verpakt in gerecycled materiaal.

Z.one heeft natuurlijk(e ) moderne kleurlijnen. Z.one heeft permanente kleurlijnen die een stralend resultaat garanderen maar er ook voor zorgen dat je haar er jong en gezond uit blijft zien. Het gaat niet alleen om het aanbrengen van de kleur, maar ook voor de verzorging ervan. Voor elk type en kleur haar heeft Z.one de ideale verzorging. De haarstylistes van Turnaround adviseren je graag over de kleur, maar ook over de juiste verzorging hiervan. Zodat jij blijft stralen!

Uw kleur

is onze uitdaging


Openingstijden

Maandag 13.30 - 18.00 uur
Dinsdag 08.30 - 18.00 uur
Woensdag 08.30 - 18.00 uur
Donderdag 08.30 - 20.00 uur
Vrijdag  08.30 - 20.00 uur
Zaterdag 08.30 - 15.00 uur
   

kleur doet wonderen

verzorg uw kleur

De pH-waarde van je huid en haar is bepalend voor een gezonde en glanzende uitstraling van je haar. Bij gebruik van verkeerde shampoo’s heeft dit effect op de uitstraling en kleurkracht van het haar. Voor optimaal behoud van de kleur is gebruik van een goede shampoo belangrijk. Voor elke type haar een passende shampoo. De professionele kapper weet ook uitstekend welke shampoo past bij welk haar en huidtype. Zie het effect van shampoo op gekleurd haar. In deze test komt het product Milk_Shake van Z.one uitstekend uit de test.

Of bel ons op (0570) 59 11 63