Curlsys

Uw krullen tot leven brengen? Meer volume in uw haar? Krullen knippen in stijl haar?

Het kan allemaal met de gepatenteerde Curlsys® techniek. Turnaround Diepenveen is als een van de weinige kapsalons in deze regio geregistreerd als McLean Curlsys® salon. Een in Nederland zijn wij een van de 35 geregistreerde Mastersalons.

Curlsys® is een gepatenteerde revolutionaire krulkniptechniek, ontwikkeld door Waltraud en Brian McLean. Met deze techniek wordt het haar op een speciale manier geknipt. Door het toepassen van verschillende speciale kniptechnieken, kan voor elke klant met krul of slag het gewenste kruleffect worden gerealiseerd. Hiervoor zijn wel speciale trainingen en materialen nodig. Het resultaat is dat iemand twee keer zoveel volume of krullen kan krijgen, in zowel krullend als haar met een slag. Maar ook een oud permanent kan weer als nieuw lijken of het (onzichtbaar) krullend haar komt tot leven. De perfecte techniek voor het knippen van krullen.

Voor het mogen gebruiken van de techniek en het logo, worden er eisen gesteld aan de salon en moeten medewerkers een opleiding volgen om deze techniek te kunnen en mogen toepassen. Bij Turnaround Diepenveen heeft een aantal haarstylisten deze opleiding gevolgd. Heidi en Imre zijn gecertificeerd Curlsys stylisten en Karin en Kobie zijn zelfs "master". Kortom, voor het knippen van uw krullen, bent u bij Turnaround Diepenveen aan het goede adres. Natuurlijk ook voor mannen!

Wilt u informatie over de speciale Curlsys® behandeling of een afspraak maken? Bel gerust en vraag naar een van onze specialisten.

Uw krullen komen tot leven bij Turnaround!

Onderstaande foto's zijn gemaakt van onze eigen klanten, zodat u werkelijk kunt zien wat het resultaat van deze techniek is:

  

anko offzone01gold01curls01sans01op01