Turnaround Diepenveen

Uw curlsys kapsalon

Uw krullen natuurlijke zichtbaar

Je krullen tot leven brengen?

Of wil je meer volume in je haar? Of krullen knippen in stijl haar? Het kan allemaal met de gepatenteerde Curlsys® techniek. Turnaround Diepenveen is de enige geregistreerde McLean Curlsys® salon in de directe omgeving van Deventer en Diepenveen. En in Nederland zijn wij een van de 35 geregistreerde Mastersalons. Wij weten wel raad met je krullen.

De Curlsys specialisten van turnaround

Product spotlight

Curl Passion Z.one


Openingstijden

Maandag 13.30 - 18.00 uur
Dinsdag 08.30 - 18.00 uur
Woensdag 08.30 - 18.00 uur
Donderdag 08.30 - 20.00 uur
Zonder afspraak vanaf 18.00 uur
Vrijdag  08.30 - 20.00 uur
Zonder afspraak vanaf 18.00 uur 
Zaterdag 08.00 - 15.00 uur
   

Klaar voor het podium

Dania Schopman is een zangeres in opkomst. Dit Diepenveense talent is steeds vaker in de spotlights terug te vinden. En dan moeten de krullen natuurlijk goed zitten!

Uw krullen komen tot leven
bij turnaround!

Revolutionaire kniptechniek

Curlsys® is een gepatenteerde revolutionaire krulkniptechniek, ontwikkeld door Waltraud en Brian McLean. Met deze techniek wordt het haar op een speciale manier geknipt. Door het toepassen van verschillende speciale kniptechnieken, kan voor elke klant met krul of slag het gewenste kruleffect worden gerealiseerd. Hiervoor zijn wel speciale trainingen en materialen nodig. Het resultaat is dat iemand twee keer zoveel volume of krullen kan krijgen, in zowel krullend als haar met een slag. Maar ook een oud permanent kan weer als nieuw lijken of het (onzichtbaar) krullend haar komt tot leven. Curlsys® is de perfecte techniek voor het knippen van krullen.

Voor het mogen gebruiken van de techniek en het logo, worden er eisen gesteld aan de salon en moeten medewerkers een opleiding volgen om deze techniek te kunnen en mogen toepassen. Bij Turnaround heeft een aantal haarstylisten deze opleiding gevolgd. Heidi en Imre zijn gecertificeerd Curlsys stylisten en Karin en Kobie zijn zelfs "master".

Een Curlsys® behandeling duurt de eerste keer ongeveer anderhalf uur, dus dat is best wel intensief. De eerste keer word je haar grondig geanalyseerd. Op basis daarvan volgt de behandeling met de revolutionaire scharen en krijgt je haar weer de natuurlijk uitstraling.

Verzorgingsproducten

Naast het knippen is het ook belangrijk je haar goed te verzorgen. Je krullen blijven het mooist met een goede verzorging met de verzorgingsproducten van Z.one. Curl Passion is een speciale lijn voor de krul en bevat een Shampoo, Conditioner en Leave In.

Uw krul in de juiste handen

Kortom, voor het knippen en onderhouden van je krullen, ben je bij Turnaround Diepenveen aan het goede adres. Natuurlijk ook voor mannen!

Wil je informatie over de speciale Curlsys® behandeling, verzorgingsproducten of een afspraak maken? Bel gerust en vraag naar een van onze specialisten.

Of bel ons op (0570) 59 11 63