Turnaround Diepenveen

turnarounds

Durft u het aan? Zomaar iets totaal anders of een feestje?
Onze turnaround zorgt dat iedereen zich omdraait!

Blond -Silver

Onze nieuw talent Anouk heeft van puur geblondeerd haar (linker foto) door middel van high en lowlights een natuurlijkere kleuring gemaakt en deze afgetoond met zilver shampoo/toner van Z.One Milk_Shake.

Turnaround blauw past bij jou

Voor

Voor

Na

Prachtig en gedurft: Met direct colour van Z.One, de blue azul. We hebben een speciale knip techniek toegepast; een trendy styl; kort aan de zijkant, lang in de nek. Mullet is de trend.

Of bel ons op (0570) 59 11 63

Blond -Silver

Brons, zilver of goud? Doe mij maar zilver. Mooie Highlights, afgetoond met Milk_Shake Silver Shine Light Shampoo & Conditioner. Ook te bestellen via onze site: Kijk hier voor haarverzorging

 

Jacqueline winnares gratis turnaroud "12,5 jaar actie"

Voor

Voor

Na

Na

Na

Na

Tijdens ons 12,5 jarig bestaan hebben we een gratis turnaround gegeven aan diegene die het juiste gewicht van het haar wist te raden. Jacqueline was er het dichste bij en heeft een gratis turnaround gewonnen. 

Bij Jacqueline zijn we gestart met eerst een kortere  frisse coupe te knippen. Daarna heeft Lizzy de uitgroei bijgewerkt en high lights gezet. Tot slot hebben we voor de finishing touch Jacqueline een visagie behandeling gegeven. Een prachtig resultaat met een stralende Jacqueline.

Het resultaat

Of bel ons op (0570) 59 11 63

Uw turnaround?
Zij gingen u voor!

Jorien; winnares gratis turnaround januari

Voor

Voor

Voor

Na

Na

Na

Na

Na

Na

Een nieuwe website; nieuwe turnarounds. Daarom hebben we er in januari zomaar twee weggegeven. Jorien heeft een van de twee turnarounds gewonnen. 

Karin heeft Jorien eerst een asymmetrisch kapsel geknipt met een korte pony.  Daarna heeft Karin het haar bijna volledig ingezet met Milk_Shake® creative permanent colour in de nieuwe kleur metalic. Alleen in de lange lok heeft Karin de aanzet wel ingezet, maar die laten vervangen naar de punten. Daarna zijn de punten nog iets helderder gemaakt.

Jorien haar nieuwe coupe is gewassen en verzorgd met Milk_Shake® moisture plus shampoo en conditioner om te zorgen voor een gezonde basis en langer kleurbehoud. Mooi; vanuit elk perspectief een andere look!

Het resultaat

Of bel ons op (0570) 59 11 63

Désiré; winnares gratis turnaround januari

Voor

Voor

Voor

Voor

Na

Na

Na

Na

Een nieuwe website; nieuwe turnarounds. Daarom hebben we er in januari zomaar twee weggegeven. Désiré heeft een van de twee turnarounds gewonnen. 

Rowy haar handen jeukten en zij is aan de slag gegaan. Rowy heeft bij Desire een mooie balayage toegepast. En daarna een moderne spoeling erover heen gedaan met een moderne violet kleurvan Z.one concept. Om de kleur te behouden en het haar goed te verzorgen is het haar gewassen met de nieuwe Milkshake lijn van Z.one Integrity. Naast het kleuren heeft Rowy ook de schaar nog in het haar gezet  zodat Desire met een mooi frisse look de deur is uitgegaan.

Het resultaat

Of bel ons op (0570) 59 11 63

Nick; "leef je maar uit"

Voor

Voor

Voor

Voor

Voor

Na

Na

Na

Na

Nick zit graag in de barberchair, het maakt niet uit bij wie. Als hij maar een modern en strak opgeschoren kapsel krijgt. En onze leerlingen? Die moeten het toch ook leren. Ga je gang.

Op de foto's het resultaat van de overgang van een lange lok naar een strak geschoren en geknipt modern kapsel waarbij gebruik is gemaakt "Old School" technieken.

Het resultaat

Of bel ons op (0570) 59 11 63

Eline; "Kleur in het leven, kleur in het haar"

Eline Voor

Eline Na

Eline na

Eline heeft verdiende turnaround

Eline is al jaren klant bij Heidi. Eline heeft een zware medische turnaround gehad waardoor zij nu weer vol energie in het leven staat. Dat vraagt ook om een uiterlijke turnaround. En dat hoeft niet altijd in de salon, als het nodig is kan die ook thuis worden uitgevoerd. Dat heeft Heidi dus gedaan. Eline is weer volop energie en kleur!

Het resultaat

Of bel ons op (0570) 59 11 63

Uw foto hier? Bel ons voor een turnaround!

Mooi toch!

Wanneer kom je?

Waarom niet?

Ook voor mannen!

Leuke kleur?

Hebben we op voorraad!

Of bel ons op (0570) 59 11 63