Turnaround Diepenveen

Uw Beautysalon!

Een stralende en frisse jonge huid. En als afsluiting een heerlijke huidmassage? 
Onze schoonheidsspecialiste helpt u graag!

Laat uw huid leven.

Weer toe aan een frisse en jonge huid? Selvi is een ervaren schoonheidsspecialiste bij wie je je gezicht, handen of voeten eens lekker kan laten verwennen. Bij een bezoek aan onze beautysalon ben je verzekerd van een professionele behandeling. Er wordt gebruik gemaakt van de kwalitatief hoogwaardige producten van Sans Soucis. De cosmetica producten zijn van Make up Factory. Bij Turnaround Beautysalon kun je terecht voor manicure, pedicure, gezichtsbehandelingen en overige behandelingen zoals; epileren, verven, harsen, benen harsen, wimper permanent en make-up.

Producten Sans Soucis

Producten visagie

Product advies

Basis behandeling

Verfrissende behandeling, waarbij de huid een dieptereiniging ondergaat (inclusief stoombehandeling) en de wenkbrauwen gemodelleerd worden. Hierna wordt een verzorgend masker aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met een speciaal op uw huidtype afgestemde verzorging.

Collageen behandeling

Complete behandeling, die speciaal gericht is op de rijpere, verslapte huid. Er wordt gebruik gemaakt van een speciaal gaasmasker, dat een hydraterende en verstevigende werking heeft. Als afsluiting wordt een speciaal op uw huidtype afgestemde verzorging en een lichte make-up aangebracht.

Anti-stress behandeling

Dit is een speciale behandeling voor de vermoeide huid. Na een intensieve reiniging en peeling, wordt de huid ontspannen door een uitgebreide massage en een herstellend masker. Als afsluiting wordt een speciaal op uw huidtype afgestemde verzorging en een lichte make-up aangebracht.

Schoonheidsspecialiste

Selvi


Openingstijden

Dinsdag 08.30 - 18.00 uur
Woensdag 08.30 - 18.00 uur
Donderdag 08.30 - 18.00 uur
Vrijdag  08.30 - 20.00 uur
Zaterdag 08.00 - 15.00 uur
   

Tevens is er de mogelijkheid om in overleg op een andere avond dan de vrijdagavond een afspraak te maken.

HUID Van HEM & HAAR

FRUITZUURPEELING

Stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Deze behandeling heeft een verjongend effect, de huid wordt zichtbaar gladder, gezonder en steviger.

MICRONEEDLING

Stimuleert de natuurlijke productie van collageen en elastine door het natuurlijke wondhelingssysteem van de huid te activeren.

HUIDVERJONGING OF DEFINITIEF ONTHAREN?

Maak dan een afspraak voor een behandeling met smartPulse. Deze allernieuwste techniek wordt nu ook bij ons in de beautysalon toegepast.

VERZORGINGSPRODUCTEN VAN SANS SOUCIS

Thermal spray

Zin in een beetje verfrissing? De thermal spray geeft je direct een verfrist gevoel. Ook geeft het je huid een beetje extra verzorging.

Daily defence cream

Maakt oneffenheden minder zichtbaar en heeft een mooie finish.

Illuminating pearl

Geven de huid weer een stralende glans en brengen haar in balans.

Deep moist depot

Één van onze bestsellers! De hyaluronboost die iedereen kan gebruiken.

Kom gerust bij ons langs en ervaar hoe je huid tot leven komt.
Je merkt de verandering!