Scheersalon

Het traditionele scheren is weer helemaal terug. De barbiers “Schorem” uit Rotterdam hebben hierop een enorme invloed gehad. Ook bij ons in de salon kunt u nu terecht voor een heerlijke ontspannende scheerbeurt of verzorgingspoducten. Linda en Heidi hebben speciale barbiertrainingen gevolgd, veel geoefend en mogen zich nu barbier noemen.

In onze salon hebben we een speciale hoek ingericht voor de man. Neem plaats in de barbierstoel voor een traditionele scheerbehandeling, ervaar onze heerlijke uit Engeland geimporteerde klassieke verzorgingsproducten of laat u informeren over onze scheerproducten.

Bent u op zoek naar een leuk kado voor een man? Wat dacht u van een kadobonnen met diverse combinaties, bijvoorbeeld scheren met een heerlijke cologne.

Wij verkopen en adviseren u graag over het traditioneel scheren. Wist u trouwens dat u kunt besparen op uw scheerkosten. Ongeacht of u zich scheert met een tradiotionele Safety Razor of met een mesje van Gillette. Kom gerust langs in onze barbershop.

Historie heeft de toekomst!

anko offzone01gold01curls01sans01op01