Sluiting tot 6 april ivm coranavirus

In verband met preventieve maatregelen ter voorkomen van de verspreiding van het coronavirus zijn wij tot 6 april gesloten.

Het is voor ons enorm lastig, Rutte die roept dat het huidige beleid volstaat om tot een gecontroleerde verspreiding te komen om zo een groepsimmuniteit op te bouwen. De overkoepelende werkgeversorganisatie, de ANKO, die daarvoor heeft opgeroepen om de kapsalons te sluiten. Hierdoor weten wij niet goed wat te doen en wat de (financiële) consequenties zijn.

Maar gezondheid gaat boven alles; van ons, van onze klanten, van iedereen. Wij willen geen enkel risico nemen. Daarom hebben wij besloten vanaf dinsdag 12.30 uur de salon te sluiten tot maandag 6 april (of zoveel eerder of later, afhankelijk van de adviezen van het RIVM). We gaan ervan uit dat u begrip heeft voor deze situatie.

Heeft u een afspraak staan, dan nemen wij contact met u op.

Heeft u producten nodig? Die leveren wij nog graag.
Of heeft u om een bijzondere reden hulp nodig bij uw haar, dan staan wij natuurlijk altijd voor u klaar. Neem bij voorkeur contact op via mail. Wij proberen telefonisch ook bereikbaar te zijn.

Succes allen in deze roerige tijd. Wij zien u graag terug in april in een betere tijd!

anko offzone01gold01curls01sans01op01