Turnaround Diepenveen

UW NIEUWS & ACTIES

wilt u altijd op de hoogte zijn van het laaste nieuws en beste acties?
hier bent u op het juiste adres!

Gezondheid boven alles

Update 22/12/2020:

Nerderland in een lock-dwon. Helaas wij ook weer gesloten. Laten we met elkaar hopen dat het doeltreffend is en we met elkaar het virus onder controle krijgen zodat we weer "normaal" kunnen leven.

Het gevolg is natuurlijk wel dat je uitgroei nu steeds meer zichtbaar wordt. We zijn niet echt voorstander van het thuiskleuren (het is specialistisch werk en we kunnen het in deze tijd niet herstellen), maar begrijpen dat je er toch wel iets aan wilt doen.

Daarom helpen wij je op weg. Als je je haar zelf wilt bijkleuren dan kun je bij ons een pakketje aanvragen met daarin de hulpmiddelen en verf in de juiste kleurstelling. Stuur een ons een mail of een PB met je telefoonnummer en we helpen je op weg. Ook voor de verzorgingsproducten (bv shampoo en conditioner) of stylingsproducten kun je ons benaderen. De pakketjes worden in de omgeving Olst en Diepenveenveen gratis thuis geleverd. Samen slaan we ons hier doorheen!

Nog een nieuw gezicht:

Marjorie

De nieuwe teamfoto is gelukkig nog niet gemaakt. We hebben nog een nieuwe collega. Marjorie heeft jaren in Deventer gewerkt en komt nu het team van Turnaround versterken. Ervaring in het vak heeft ze voldoende. De producten van Z.One zijn nieuw voor haar, maar de eerste producttrainingen staan gepland. "Een breed assortiment, maar daardoor altijd een passend product" aldus Marjorie.

Product spotlight

No Inhibition - z.one

Speciaal voor vader

Verras vader met een van de heerlijk producten van DEPOT, bijvoorbeeld een After Shave of Scheerzeep. Verrassend lekker en ontspannend! 

Wil je helemaal scoren, dan doe je er een cadeaubon of scheerbon bij. 

Bij aanschaf van DEPOT producten in de salon ontvang je tot 21 juni 20% korting op alle DEPOT artikelen. Of maak het jezelf gemakkelijk en bestel via de website via de button hieronder (let op; hier is de korting niet van toepassing)

Gelukkig, we mogen weer!

En dat merken we, de app en agenda maken overuren. Het kan daarom zijn dat het online boeken wat lastiger gaat. Maar wees gerust, we zorgen voor een ruimere openstelling. En gelukkig is de zaak ruim genoeg waardoor we aan de 1,5 meter eis kunnen blijven voldoen zonder al te veel concessies op het aantal plaatsen. Op korte termijn publiceren we de "spelregels" op de site, want we blijven aandacht houden voor de veiligheid van uw, ons en onze medemens.

We zijn donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 09.30 uur tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. En natuurlijk 24/7 via de online-boeking (niet allemaal tegelijk )

Tot snel!

 

Je hoeft niet meer zelf de schaar te hanteren...

Moederdag, denk aan HAAR!

In deze tijd is het voor moeder heerlijk het haar lekker te verzorgen. Bijvoorbeeld een shampoo en conditioner van Milk_Shake. 
Je kunt kiezen om via de shop te bestellen, maar als je ons mailt kunnen we een afspraak maken om te halen of we bezorgen zelfs in Diepenveen / Olst en omgeving.

Bestel nu online

Wij hebben goede afspraken met onze leverancier kunnen maken waardoor het nu ook mogelijk is in de Z.one shop de producten van Milk_Shake, No Inhibition, Simply Zen en DEPOT direct bij de leverancier te bestellen. Door gebruik maken van de buttons wordt je als klant aan ons gekoppeld. De prijs is even hoog als de adviesprijzen in de salon,  alleen voor bestellingen onder € 50 wordt er verzendkosten in rekening gebracht. Je mist natuurlijk het advies en de acties, maar je kunt wel 24/7 je producten bestellen die mooi verpakt bij je thuis worden afgeleverd. Kom je niet aan het orderbedrag voor francoverzending, wil je advies of wil je de producten fysiek bij ons aanschaffen, dat kan natuurlijk ook. Mail ons, dan maken we een afspraak. Je kunt zelf je keus maken. In deze tijd erg handig en hygiënisch. En je steunt ook ons als kapsalon. Bedankt alvast!

Nieuw bij de club:

Hester

Is onze nieuwe website net live, moeten we weer een nieuwe teamfoto maken. Maar gelukking wel om een mooie reden; we hebben een nieuwe collega. Na vele jaren ervaring is Hester toe aan iets nieuws. Het team, de sfeer, de kwaliteit en mogelijkhed voor verdere ontwikkeling spraken haar aan. En ook heel belangrijk; een salon in haar "Home Town". Hester heeft jarenlange ervaring in het vak, zowel dames als heren. Hester Visscher welkom in het team van Turnaround! Wilt u Hester ook leren kennen, plan dan uw afspraak bij haar.

Product spotlight

milk shake - z.one

Een eigen turnaround

Deze poster is niet gewijzigd

In 2019 was Heidi 10 jaar onderweg met turnaround. Dan kun je ervoor kiezen er veel ruchtbaarheid aan te geven en een éenmalig feestje, actie of receptie. Maar je kunt ook voor kiezen om iets blijvends te doen. En dat heeft ze gedaan. Een turnaround van de zaak. Een nieuwe werkomgeving met frisse nieuwe meubelen en kleuren. In 2020 een compleet nieuwe uitstraling van de salon en de website. Heidi is trots op het resultaat.

Salon 2019

Wasruimte 2019

Wachtruimte 2019

Herensalon 2019

Eerdere berichten & acties

10 jaar bestaan

Openingsactie

Actie OV-Diepenveen