turnaround-diepenveen-nagelstudio

Nagelstudio

Als u haar en huid weer fris en verzorgd aanvoelen, dan kunnen uw nagels natuurlijk niet achterblijven. Onze nagelstyliste Nienke behandelt en verzorgt uw nagels, aan zowel uw handen als aan uw voeten. Nienke heeft naast haar opleiding en training tot haarstyliste ook een opleiding tot nagelstyliste gevolgd. Zij neemt met alle plezier uw nagels onder handen. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van het merk O.P.I.

U kunt kiezen uit een nagelverlenging of versteviging. Wij gebruiken ook het nieuwste O.P.I. product: Axxium Soak Off Gel Lacquer system. Deze gel wordt op dezelfde manier aangebracht als nagellak en onder ultraviolet licht geplaatst. De "nagellak" blijft 2 tot 3 weken op de natuurlijke nagels zonder dat deze afbrokkelt. Uiteraard is de nagellak verkrijgbaar in diverse modieuze kleuren.

Het op de "traditionele" wijze lakken van uw nagels is natuurlijk ook mogelijk. En wilt u helemaal de blits maken, overleg dan met Nienke. Het is voor haar een uitdaging uw nagels er als een visitekaartje uit te laten zien. De nagelstudio is voorzien van een ruime nageltafel met een uitstekend afzuiginstallatie, waardoor er geen stofdelen en geuren blijven hangen. Bent u nieuwsgierig geworden, bel ons voor een afspraak of kom gerust eens langs.

Van top tot teen er verzorgd uitzien!

 

anko offzone01gold01curls01sans01op01