Massagepraktijk

Ontspanning en weer opladen zijn onmisbaar in het leven, zeker in drukke, stressvolle tijden. Rust, energie, ontspanning en helderheid in hoofd en lichaam, dat is wat Sietske massage praktijk u biedt.

turnaround-Sietske-massage

Vanuit haar passie voor het ondersteunen en verzorgen van mensen is Sietske actief als vrijwilliger bij Hospice de Winde in Deventer. Daarnaast is ze al vanaf 2000 sportmasseuse. Om dicht bij haar passie te blijven heeft ze de stap genomen en in 2013 de financiële wereld achter zich gelaten om zich volledige te focussen op het massagevak. Ze heeft ondertussen de applicaties wellness, hotstone en stoelmassage behaald en hoopt op korte termijn de cursus zwangerschapsmassage en de opleiding Massage hier aan toe te voegen. Zie haar website voor meer informatie.

Passie en energie is iets wat iedereen bezit, alleen soms zijn we het even kwijt. Sietske heeft het weer gevonden in het vak Masseren. Zij geeft u graag de volledige aandacht, zodat u uw rust en ontspanning vindt. Daarom heeft ze haar eigen massagepraktijk geopend bij Turnaround. Haar passie past uitstekend bij de uitstraling van Turnaround.

Bij Sietske massage praktijk kunt u terecht voor:

Ontspanningsmassage
Heerlijk ontspannen, maar ook ter vermindering en voorkomen van stress en stress gerelateerde klachten.

Hotstone massage
Een heerlijke lichaamsbehandeling die een ontspanningsmassage combineert met een hotstone behandeling.

Stoelmassage
Een drukpuntmassage is een korte maar effectieve ontspanningsmassage en vindt plaats op een speciaal ergonomisch ontworpen stoel.

Sportmassage
Een stevige massagevorm die op de spieren gericht is.

Bedrijfsmassage
Op kantoren wordt stoelmassage ingezet ter preventie van ziekteverzuim en ter verhoging van de werksfeer.

Massage bij kanker
Toegankelijk voor iedereen die te maken heeft en leeft met de ziekte kanker. Een massage geeft ontspanning van lichaam en geest, ook als je ziek bent. Het is een ondersteuning in de periode dat je kanker hebt of hebt gehad.

“Mijn energie zet ik graag in, zodat u ontspannen en met extra energie bij mij de deur uitstapt!”

 

anko offzone01gold01curls01sans01op01