turnaround-diepenveen-beautysalon

Laat uw huid leven

Wilt u weer een frisse en jonge huid? Selvi is een ervaren schoonheidsspecialiste bij wie u uw gezicht, handen of voeten eens lekker kan laten verwennen. Bij een bezoek aan onze beautysalon bent u verzekerd van een professionele behandeling. Er wordt gebruik gemaakt van de kwalitatief hoogwaardige producten van Sans Soucis. De cosmetica producten zijn van Sans Soucis en Revlon.

Bij Turnaround Beautysalon kunt u terecht voor manicure, pedicure, gezichtsbehandelingen en overige behandelingen zoals; epileren, verven, harsen, benen harsen, wimper permanent en make-up. Wilt u uw huidverjongen of definitief ontharen? Maak dan een afspraak voor een behandeling met smartPulse. Deze allernieuwste techniek wordt nu ook bij ons in de beautysalon toegepast. Klik hier voor meer informatie over SmarPulse

Basis behandeling
Verfrissende behandeling, waarbij de huid een dieptereiniging ondergaat (inclusief stoombehandeling) en de wenkbrauwen gemodelleerd worden. Hierna wordt een verzorgend masker aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met een speciaal op uw huidtype afgestemde verzorging.

Anti-stress behandeling
Dit is een speciale behandeling voor de vermoeide huid. Na een intensieve reiniging en peeling, wordt de huid ontspannen door een uitgebreide massage en een herstellend masker. Als afsluiting wordt een speciaal op uw huidtype afgestemde verzorging en een lichte make-up aangebracht.

Collageen behandeling
Complete behandeling, die speciaal gericht is op de rijpere, verslapte huid. Er wordt gebruik gemaakt van een speciaal gaasmasker, dat een hydraterende en verstevigende werking heeft. Als afsluiting wordt een speciaal op uw huidtype afgestemde verzorging en een lichte make-up aangebracht.

Professional Peeling
Significante verbetering in huidverjonging.

Bio Skin Jetting
Natuurlijke methode voor rimpelcorrectie (zonder inspuiting). Kom gerust bij ons langs en ervaar hoe uw huid tot leven komt. U merkt de verandering!

anko offzone01gold01curls01sans01op01